Magic Box servis obezbeđuje Cine Place doo. Ovi Uslovi korišćenja regulišu korišćenje naših usluga. Kao što je definisano u ovim uslovima korišćenja, ,,Magic Box servis", ili samo ,,servis" označava uslugu koju Magic Box pruža kod pronalaženja i gledanja filmova, serija I drugih sličnih sadržaja uključujući sve elemente i funkcionalnosti, vebsajt i korisnički interfejs, kao i celokupan sadržaj i softver povezan sa našim uslugama.

1. Pretplata. Vaša Magic Box pretplata će se produžavati iz meseca umesec, dok se ne otkaže ili istekne. Ako ne otkažete članstvo do datuma obnove, dajete nam ovlašćenje da naplatimo članarinu za sledeći mesec, koristeći metodu naplate putem sms-a (videti ,,otkazivanje” u nastavku). Da biste koristili Magic Box servis, morate imati pristup internetu i kao I da imate važeći, prihvaćeni Metod plaćanja, koji možete ažurirati s vremena na vreme ( Metod plaćanja). Filmovi, serije I slicni sadržaji koji su vam dostupni u okviru pretplate će biti označeni. Korisnik ima mogucnost da dnevno pogleda maksimalmno deset naslova. Konkretne detalje u vezi sa Magic Box pretplatom možete naći na našem sajtu, kada kliknete na "Moj profil" link, koji se nalazi na vrhu stranice sajta.

2. Iznajmljivanje. Na Magic Box-u je moguća I jednokratno iznajmljivanje filmova, serija I drugih sličnih sadržaja. Period na koji se vrši iznajmljivanje određenog sadržaja će Vam biti prikazana neposredno pre potvrde odabranog metoda jednokratnog plaćanja. Korisnik ima mogućnst neograničenog broja pregleda iznajmljenog sadržaja u period trajannja iznajmljenog sadržaja. Da bi ste realizovali uslugu iznajmljivanja neophodna je potvrda plaćanja od strane pružaoca usluge naplate odabranog modela plaćanja. Da bi ste koristili pretplatu neophodno je da imate pristup internet.

3. Besplatno uz reklame. Na Magic Box-u je moguće I gledanje filmova, serija I drugih sličnih sadržaja. Odabirom ove opcije korisnik prihvata da se neposredno pre pocetka I vise puta u toku samog gledanja pokrene prikaz reklama čiji period trajanja I sadržaj odredjuje Magic Box. Samo određeni broj sadržaja će biti dostupan u ovoj opciji. Za gledanje sadržaja putem ove opcije neophodan je pristup internetu. Odabirom opcije mesplatno uz reklame za pregled sadržaja postoji mogucnost povremenih prekida ili potrebe za duzim čekanjem usled učitavanja sadržaja odabranog sadržaja. Da bi korisnik mogao da koristi ovu mogućnost nephodno je da bude registrovani korisnik.

4. Naplata
4.1. Naplatni ciklus. Članarina za naše usluge će biti naplaćena na mesečnom nivou, preko Vaše Metode plaćanja, na kalendarski dan koji odgovara početku Vašeg plaćenog članstva. U nekim slučajevima, vreme Vaše naplate može se promeniti, na primer, ako Vaš način plaćanja ne uspe, ili ako je Vaše plaćeno članstvo započelo na dan koji ne postoji u tom mesecu. Posetite naš sajt i kliknite na ,,Detalji o plaćanju” link na ,,Vaš nalog” stranici kako biste videli Vaš sledeći datum plaćanja.

4.2. Metode plaćanja. Možete promeniti Vaš Metod plaćanja kada posetite naš sajt i kliknete na ,,Moj rofil” link. Ako plaćanje ne uspe, zbog isteka, nedostatka sredstava, ili usled drugih razloga, a Vi ne promenite Metod plaćanja ili otkažete nalog, možemo suspendovati pristup usluzi, sve dok ne dobijemo validan Metod plaćanja. i Vi snosite odgovornost za bilo kakve nenaplaćene iznose. To može dovesti do promene datuma plaćanja. Za određene Metode plaćanja, izdavalac Vaše Metode plaćanja može naplatiti proviziju stranih transakcija ili druge troškove. Detalje proverite sa svojim provajderom usluge Metode plaćanja.

4.3. Otkazivanje. Možete otkazati Magic Box članstvo u bilo kom trenutkusamo u koliko ugovorom to nije drugacije predvidjeno. U slucaju otkazivanja imaćete pristup Magic Box servisu do kraja svog mesečnog obračunskog perioda. Magic Box nema mogućnost da daje nadoknadu ili kredit za delimično mesečno članstvo ili neodgledane filmove, serije I slicne sadržaje. Za otkazivanje, idite na ,,Vaš nalog” i pratite uputstva za otkazivanje. Ako otkažete svoje članstvo, Vaš nalog će se automatski zatvoriti na kraju vašeg trenutnog obračunskog perioda.

4.4. Promene cene i plan usluga. Mi možemo menjati planove usluga i cene naših usluga s vremena na vreme; Međutim, svaka promena cena ili promena planova usluga primenjivaće se za Vas najranije 30 dana nakon obaveštenja putem sms-a ili mail naloga.

Magic Box servis

5.1. Morate imati 18 godina, odnosno biti punoletni u svojoj zemlji, kako biste postali član Magic Box-a. Maloletnici mogu da koriste servis samo pod nadzorom odrasle osobe.

5.2. Magic Box usluga i bilo koji sadržaj dat kroz usluge samo su za vašu ličnu i nekomercijalnu upotrebu. Tokom Vašeg korišćenja nekog od ponuđenih metoda na Magic Box-u , obezbeđujemo Vam ograničenu, ne-ekskluzivnu, neprenosivu dozvolu za pristup uslugama i gledanje filmova, serija I slicnih sadržaja, na striming osnovi. Osim za unapred pomenute ograničene dozvole, nijedan naslov, pravo ili interest neće biti prosleđen Vama. Slažete se da ne koristite usluge u javne svrhe.

5.3. Mozete pogledati film, seriju ili drugi slican sadržaj putem Magic Box servisa, pre svega u zemlji u kojoj ste uspostavili svoj nalog i samo na geografskim lokacijama na kojima nudimo naše usluge i u kojima postoji dozvola za takav film ili TV emisiju. Sadržaj koji je dostupan za gledanje varira u zavisnosti od lokacije i menja se s vremena na vreme. Broj uređaja na kojima se može istovremeno gledati zavisi od izabranog plana pretplate i naveden je na ,,Vaš nalog” stranici.

5.4. Mi stalno ažuriramo Magic Box servis, uključujući biblioteke sadržaja. Osim toga, mi stalno testiramo različite aspekte naših usluga, uključujući naš sajt, korisnički interfejs, promotivne mogućnosti i dostupnost filmova, serija I sličnih sadržaja.

5.5. Slažete se da koristite Magic Box servis, uključujući sve karakteristike i funkcionalnosti u vezi sa njim, u skladu sa svim važećim zakonima, pravilima i propisima, ili drugim ograničenjima korišćenja usluga ili sadržaja u njima. Slažete se da ne arhivirate, preuzimate, reprodukujete, distribuirate, modifikujete, prikazujete, izvodite, objavljujete, licencirate, kreirate izvedene radove, prodajete ili koristite (osim ako to  nije izričito odobreno u ovim Uslovima korišćenja) sadržaj i informacije koje se nalaze ili su dobijene iz ili preko Magic Box servisa. Takođe se slažete da nećete: zaobići, ukloniti, izmeniti, deaktivirati, degradirati ili osujetiti bilo koju zaštitu sadržaja Magic Box servisa; koristiti bilo koji robot, spider, scraper ili druga automatizovana sredstva za pristup Magic Box servisu; decompile, reverse engineer ili rastaviti bilo koji softver ili druge proizvode ili procese dostupne preko servisa Magic Box; ubaciti bilo koji kod ili proizvod ili manipulisati sadržajem Magic Box servisa na bilo koji način; ili, koristiti data mining, prikupljanje podataka ili ekstrakovanje. Pored toga, slažete se da ne postavljate, šaljete mejlom ili šaljete ili prenosite na drugi način bilo kakav materijal dizajniran da prekine, uništi ili ograniči funkcionalnost nekog računarskog softvera ili hardvera ili telekomunikacione opreme koja je povezana sa Magic Box servisom, uključujući softver virusa ili bilo koji drugi kompjuterski kod, datoteke ili programe. Mi možemo prekinuti ili ograničiti korišćenje naših usluga, ukoliko prekršite ove Uslove korišćenja ili se bavite ilegalnom ili lažnom upotrebom servisa.

5.6. Kvalitet prikaza filmova, serija I drugih sličnih sadržaja koji se strimuju može da varira od računara do računara, i od uređaja do uređaja, a može da zavisi od raznih faktora, kao što su lokacija, protok internet, opseg dostupan putem i / ili brzine vaše internet konekcije Minimalna brzina veze za SD kvalitet je 0,5 Mbps; međutim, preporučujemo bržu vezu za poboljšanje kvaliteta videa. HD dostupnost zavisi od Vašeg interneta i mogućnosti uređaja. Nije sav sadržaj dostupan u HD-u. Brzina preuzimanja od najmanje 5,0 Mbps per stream se preporučuje kako bi se dobio HD sadržaj, koja je definisana kao 720p ili više. Vi ste odgovorni za sve naplate pristupa internenetu. Molimo vas da proverite sa svojim internet provajderom informacije o mogućim naplatama korišćenja internet podataka. Vreme koje je potrebno da počnete da gledate film, seriju ili slične sadržaje će varirati u zavisnosti od niza faktora, uključujući lokaciju, dostupnog protoka u to vreme, filma, serije ili drugih sličnih sadržaja koji ste izabrali i konfiguracije vašeg uređaja.

5.7. Magic Box striming softver je razvijen od strane, ili za Magic Box, i dizajniran je da omogući striming sadržaja sa Magic Box-a. Ovaj softver može da varira u zavisnosti od uređaja i medium, a funkcionalnost može da se razlikuje među uređajima. Slažete se da upotreba servisa može da zahteva softver trećih lica, koji je predmet licence trećim licima. Slažete se da ćete automatski dobiti ažurirane verzije Magic Box-a i srodnih nezavisnih softvera. Ako prodate, izgubite ili neko ukrade uređaj sa kojeg ste imali neki od modela korišćenja naših usluga, molimo Vas da promenite vašu lozinku. Ako ne uspete da promenite lozinku, kasniji korisnici mogu da pristupe servisu Magic Box preko Vašeg naloga i moći će da pristupe nekim informacijama o nalogu.

Lozinke i pristup računu

6.1. Član koji je stvorio Magic Box nalog i čiji se Metod plaćanja naplaćuje (u ,,Vlasnik računa”) ima pristup i kontrolu nad Magic Box nalogom. Da održi kontrolu nad računom i da spreči bilo koga da pristupi nalogu (koji obuhvata informacije o istoriji pregleda), Vlasnik računa ne treba da otkrije lozinku, niti detalje načina plaćanja  povezane sa nalogom nikome. Vi ste odgovorni za ažuriranje i održavanje tačnosti informacija koje nam dajete na Vašem nalogu.

6.2. Trebalo bi voditit računa o svakoj komunikaciji u kojoj se traži da se podnese kreditna kartica ili druge informacije o nalogu. Pružanje informacije kao odgovor na ovu vrstu komunikacije može dovesti do krađe identiteta. Uvek pristupiti osetljivim informacijama o nalogu direktno sa sajta Magic Box, a ne preko hiperveze, mejla ili bilo koje druge elektronske komunikacije, čak i ako to izgleda zvanično. Možemo da ukinemo Vaš nalog ili da ga stavimo na čekanje, u cilju Vaše zaštite, Magic Box-a ili naših partnera od krađe identiteta ili drugih nepoštenih aktivnosti.

7. Nadležno pravo. Ovi Uslovi korišćenja uređuju se i tumače u skladu sa zakonima Republike Srbije.

8. Aplikacije trećih strana. Možete naići na aplikacije trećih strana koje su u interakciji sa Magic Box servisom. Korišćenje tih aplikacija može zavisiti od uslova korišćenja treće strane ili uslova licenciranja.

9. Neželjeni materijali. Magic Box ne prihvata neželjene materijale ili ideje za filmove serije I slične sadržaje i nije odgovoran za sličnosti nijednog sadržaja ili programa u bilo kojim medijima sa materijalima ili idejama koje se prenose putem Magic Box-a.

10. Podrška korisnicima. ako vam je potrebna pomoć sa Vašim nalogom, posetite Magic Box Centar za pomoć na našem sajtu (www.Magic Box.rs/Pomoć). U nekim slučajevima, Korisnički servis Vam može pomoći putem pristupa za daljinski alat za podršku, kroz koji imamo potpuni pristup Vašem računaru. Ukoliko ne želite da imamo ovaj pristup, ne treba da pristanete na pristup za daljinski alat za podršku, a mi ćemo Vam pomoći koristeća druga sredstva. U slučaju bilo kakvog sukoba između ovih Uslova korišćenja i informacija iz Korisničkog servisa, ili drugih delova našeg sajta, ovi Uslovi korišćenja će imati kontrolu.

Ako se bilo koja odredba ili odredbe ovih Uslova korišćenja smatra nevažećom, ilegalnom ili neprimenjivom, validnost, legalnost i primenljivost ostalih odredbi će ostati na snazi.
 

11. Promene u Uslovima korišćenja i Zadatak. Magic Box može, s vremena na vreme, promeniti ove uslove korišćenja. Mi ćemo Vas obavestiti najmanje 10 dana pre nego što novi Uslovi korišćenja stupe na snagu. Mi možemo da dodelimo ili prenesemo naš sporazum sa vama, uključujući i naša vezana prava i obaveze u svakom trenutku, i Vi ste saglasni da sarađujete sa nama u vezi sa takvim zadatkom ili transferom.

12. Elektronske komunikacije. Mi ćemo Vam poslati informacije koje se odnose na Vaš nalog (npr. plaćanje ovlašćenja, fakture, promene lozinke i Metode plaćanja, poruke potvrde, obaveštenja) samo u elektronskoj formi, npr. preko e-pošte na vašu mejl adresu prilikom registracije.

13. Garancije i ograničenja odgovornosti. Magic Box servis je obezbeđen i kao takav je i bez garancije. Naša usluga ne može raditi bez prekida i bez grešaka. Vi se odričete sve posebne i posledične štete protiv nas i bilo kakve direktne štete koja prevazilazi jednomesečnu članarinu. Ovi termini neće ograničiti nijednu ne prenosivu garanciju ili prava na zaštitu potrošača, na koju  možete imati pravo, u skladu sa zakonima zemlje prebivališta.